Bashkia Shkoder-    Mirësevini në faqen zyrtare të Muzeut Historik të Shkodrës! Tashmë, prezantohemi "online" per t'i dhënë çdo personi, në çdo kohë dhe vend, informacionet, të cilat i nevojiten lidhur me vlerat historike që paraqet Shkodra dhe zonat përreth.
-    Ne, përveç se ju mirëpresim në ambjentet tona, për t'ju prezantuar të gjitha resurset tona, ju japim informacionin e nevojshëm edhe nëpërmjet faqes sonë të internetit, përmes kontaktit në adresat tona si dhe nëpërmjet postës sonë elektronike.
- Vizitoni sitin dhe njihuni me të rejat, zbulimet dhe aktivitetet më te fundit ne lidhje me zhvillimet në fushën e historisë dhe të arkeologjisë, si dhe ndihuni të lirë të na kontaktoni për çdo informacion që ju nevojitet ...

Me respekt
Stafi i Muzeut te Shkodres